Den georgiska korven torkar på vinden.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjY4sG8b5snTxP-gLZ5LD47hFcNF2kTmcH9N308dFemHOqAn2sKRJkN1wuZkaeQq9b3GeykFosdE2kH8L3Jp8KYh3mfqHe9TVjR9wJ2Nnkwm22oQ0RR95L2An5NEaxWrR0-kyvGX_P8w5M2/s320/Bild+156.jpg)
Klar! Den har en jättegod, men något ovan smak med kryddor såsom kummin och kanel.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjpxOoDmTJMyzN6E4nof9BdVtLI6qL8PQ_-BWusJ1VknIhxXvRMdC6pDzFeKyTPXn0nvSNe1dRgHTdihEhwSUtIYPH8ven4WwrpUAZXlxagQoHRwKOpHR_W9NKUJBlvT7Vhc1Rd2OBCj3KE/s320/Bild+159.jpg)
Fransk Saucisson Sec. Weslie gör hål i korvskinnet så att den ska torka väl.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiD4Qpsi-7IrQ8qqt0-ijnlNISgmfJpY8A9AGJbiQSTnl2PkUD3wsGrwOkWARYfCzwExQ44KKMXTy3g6xOSRHEGv6mK3Nn_KW7tLY6j86CQCyJtrw9Rhgvr7IXS7-auF8vEYF3mr48ewa-x/s320/Bild+174.jpg)
Några dagar senare ser den ut så här. Den ska hänga på tork i 3-4 veckor, så vi får smaka lagom till jul.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhHvLMcdgMCLHqnY2NTziXbMXxrR_HrQHARRh8MreDfgJZQMoTYdvfMjrtC3pQiIelet7L_S6jgOZ-4BZfTNSbhhF8E6bZNkjHPqEkS7ByzqGiXspPo7eyfPBiOz8v3fCkbo5bHQ2VjO3QJ/s320/Bild+180.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtpZ09R1Gvu94Rc-kvuQyiT6AfTZpGpB90B5fziayn3F_c24NCS3z_mbSvWr8klM84CDMRapO_fJFu-1eboZhYp7-1-Qa75txCGCOO2bL-C4HAhAux3m_nkHS9RaxqPh7SJjQ2KORqEFs9/s320/Bild+182.jpg)
No comments:
Post a Comment